Disclaimer

De onderstaande gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op deze website. Wanneer u gebruik maakt van deze website, aanvaardt u per ommegaande deze gebruikersvoorwaarden.

Auteursrecht & Intellectuele eigendomsrecht

Het auteursrecht op deze website berust bij Addit BV en is beschermd door zowel de plaatselijke als wereldwijde wet- en regelgeving voor Auteursrechten. Hiertoe behoort alle informatie zoals tekst, audio, video en foto.

Het is hierdoor niet toegestaan om ongevraagd informatie van deze website te kopiëren, reproduceren, distribueren, downloaden of versturen, tenzij Addit BV hier schriftelijke toestemming voor heeft verleend.

Beschikbaarheid

Addit BV streeft ernaar om de informatie op deze website zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk te maken en te houden. Addit BV behoudt zich hierdoor het recht om alle website-informatie ten allen tijde te wijzigen of te verwijderen.

Het kan echter voorkomen dat de inhoud van deze site op onderdelen verouderd, incompleet, incorrect en/of (tijdelijk) niet beschikbaar is.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen die hierdoor kunnen ontstaan. Wij ontlenen dan ook geen rechten aan de informatie van deze website. Wij vragen u om contact met ons op te nemen, wanneer u onjuiste, onvolledige of defecten tegenkomt op deze website. Dit kunt u doen door een bericht te sturen: info@addit.nl.

Informatie van derden

Deze website bevat externe verwijzingen (hyperlinks) naar websites, webpagina’s en bestanden van derden. Addit BV heeft geen invloed op de beschikbaarheid en inhoud van deze hyperlinks en stelt zich hiervoor niet aansprakelijk.

Addit BV is dan ook niet aansprakelijk voor eventuele schadegevolgen die kunnen voortvloeien uit het gebruik van de externe verwijzingen van derden.

Persoonsgegevens

Wanneer u gebruik maakt van deze website, dan worden er persoonsgegevens van u verwerkt. Op onze webpagina Privacy Statement & Cookies kunt u hier meer over lezen.

Indien u nog vragen, opmerkingen of klachten hebt over onze website, dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Laatste update: 01-06-2021