Uitgelicht project: TCS Cryo XL

TCS International ontwikkelt en produceert innovatieve thermo apparaten voor behandelingen in sport, fysio-, medische en cryotherapie. Het bedrijf focust zich op de productie van hoogwaardige thermo oplossingen en streeft ernaar om voorop te lopen in een markt die continu innoveert.

Om dat te bereiken is onderzoek en de ontwikkeling voor de integratie van de nieuwste technologieën cruciaal, dit staat bij directeur Michiel Kleinen hoog in het vaandel.

Uitdaging
De behuizing voor deze machines is minstens zo belangrijk. Het probleem is alleen dat TCS zelf niet de benodigde expertise en machines in huis heeft om deze te ontwerpen en produceren. TCS International had wel een ruwe outline sketch voor de constructie, maar Michiel geeft aan dat er twijfels bestonden over de maakbaarheid en de hoogte van de investering.

Oplossing
TCS kwam via via bij Addit terecht. De juiste kennis en knowhow, het portfolio en het persoonlijke contact zorgden voor vertrouwen. Michiel: “Addit begreep ons vanaf het allereerste moment. Ze zijn betrokken en werken samen. De specialisten bij Addit denken mee en ontzorgen ons volledig in het ontwerp van de behuizing”.

Michiel Kleinen omschrijft dat het fijn is dat TCS en Addit op één lijn zitten en dezelfde ideeën en verwachtingen hebben. Dat zorgt voor een klik en het bedrijf voelt zich serieus genomen. “Addit denkt proactief mee over kwaliteit en daarnaast ook over de meest kostenefficiënte oplossing. Zonder ons een poot uit te willen draaien”.

Het persoonlijke en no-nonsens contact met Addit maakte de communicatie gemakkelijk en efficiënt. De service is daarnaast hoog, Michiel geeft aan dat Addit hen als waardvolle partner behandelt. “Dat maakt echt het verschil”.

Resultaat
De samenwerking met Addit leverde vertrouwen op en daarnaast een hoogwaardige behuizing voor de thermo apparaten van TCS. Dat tilt de producten naar een hoger niveau, met als uiteindelijk doel dat de thermo apparaten doeltreffend en veilig zijn in te zetten tijdens behandelingen van zorgprofessionals aan de eindgebruikers.