ESEF Maakindustrie beurs was een succes!

Het is alweer een maand geleden sinds de ESEF Maakindustriebeurs plaatsvond, maar toch willen we graag even terugblikken op dit succesvolle evenement.

De ESEF Maakindustrie 2024 bood ons een uitstekende gelegenheid om onze nieuwe huisstijl en logo te presenteren. We hebben interessante connecties gemaakt en een aantal bestaande klanten mogen begroeten. Dank aan iedereen die onze stand heeft bezocht!

Vanaf nu willen we graag de nieuwste ontwikkelingen met jullie blijven delen,  daarom zijn we verheugd aan te kondigen dat we onze allereerste nieuwsbrieven gaan lanceren, zodat jullie altijd up-to-date blijven over de laatste ontwikkelingen binnen Addit. Maar wat kun je voornamelijk verwachten in deze nieuwsbrief?

  • Een kijkje achter de schermen bij onze interessante projecten.
  • Achtergrondinformatie over Addit en ons team.
  • De nieuwste blogartikelen met waardevolle inzichten en tips.

We kijken ernaar uit om onze eerste nieuwsbrief met je te delen en je regelmatig op de hoogte te houden van updates binnen Addit.

Meld je nu aan via het onderstaande formulier!