De jeugd is de toekomst en daar helpen wij graag aan mee!

Woensdag 17-04-2024 hebben wij studenten mechatronica en constructiewerker van het Gilde college mogen ontvangen. Naast een korte rondleiding en presentatie hebben we de studenten gelijk aan het werk gezet. De studenten kregen als opdracht om een klokje met telefoonhouder in elkaar te zetten, waarvoor ze bepaalde bewerkingen moesten uitvoeren. De student die dit het zorgvuldigst opleverde, kreeg ook nog een klein cadeautje.

De ochtend hebben we afgesloten met een gezamenlijke lunch. Luxe broodjes? Nee, gewoon lekker een broodje frikandel en kroket 😉. De middag werd afgesloten met een alcoholvrije borrel, waar we nog even in gesprek konden gaan met de studenten.

Onze complimenten aan CIV maak en smart industrie voor het organiseren van deze Factory Xperience Tour.

Voor alle studenten, bedankt voor jullie inzet en de leuke dag die we ervan gemaakt hebben!